Adres en contact
Rustoordlaan 33
7325 BK Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Rustoordlaan 33
Rustoordlaan

Het wordt lente op het woonzorgpark. Hoog tijd is voor een wandeling. De begeleiders helpen jullie naar buiten. Kijk eens wat er allemaal om je heen te zien is. Groet je medebewoners op het park, of neem een kijkje bij de kinderboerderij. Daar stoppen jullie natuurlijk om de paarden te aaien. Niets fijner dan een frisse neus halen. En als het buiten frisjes wordt, wacht er straks de warmte van een gezellige groepswoning op je.

In het kort

Op woongroep Gentiaan wonen senioren met een verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding. De bewoners hebben veel zorg nodig. We zorgen voor een veilige en gestructureerde omgeving. Een huiselijke sfeer vinden we ook belangrijk.

Een nieuwe woning

Op de woongroep is plaats voor 8 personen. Zij hebben allemaal een eigen slaapkamer. De woning is recent opgeknapt, dus de gedeelde badkamers, keuken en woonkamer zijn van alle gemakken voorzien. De woning zit in een gebouw met 3 andere woningen. De wasvoorzieningen worden gedeeld, net als het gezamenlijke kantoor en de koffieruimte.

Omgeving

Woonzorgpark
De woning staat op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in een bosrijke omgeving. Op het park wonen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij. Een restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Dagbesteding

Op het terrein is veel keuze in dagbesteding. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij dagbesteding DoeKom, waar je lekker kunt snoezelen.

Bereikbaarheid
Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar terrein Groot Schuylenburg is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Bij ons wonen

Bij ons wonen senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zij hebben veel begeleiding nodig of zijn volledig afhankelijk van zorg.
Heb je behoefte aan de veilige omgeving en wil je graag bij ons komen wonen, neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op