Adres en contact
Rustoordlaan 47
7325 BK Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Rustoordlaan 47
Rustoordlaan

De wekker gaat. Het is nog stil. De wind raast door de bomen. Heerlijk om nog even onder het dekbed te liggen. Maar als de tweede wekker gaat, stap je uit bed om te douchen. Je denkt na over de plannen voor vandaag. Je kunt samen met bewoners en een begeleider gaan wandelen door het woonzorgpark. Maar nu eerst je ontbijt. De koffie is al gezet, je hoeft het alleen nog zelf te pakken. Daarna smeer je een broodje. Andere bewonen zijn met hetzelfde bezig en komen je aan tafel gezelschap houden. Samen besluiten jullie om mee te wandelen.

In het kort

De woning staat op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn en is geschikt voor volwassenen tussen de 30 en 55 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding.

Woning

De woning is onderdeel van een groter complex aan de Rustoordlaan. In 1 van de 4 woningen zit onze groep. Je woont met 6 andere bewoners en hebt een eigen slaapkamer. Met hen deel je de woonkamer, keuken en badkamer. Kijk je graag tv of stuur je wekelijks een e-mailtje naar je vrienden, familie of kennissen? Wij hebben tv en internet. De woning is rolstoeltoegankelijk.

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Dit park is mooi groen en bosrijk. Op het park wonen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij. Een restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Dagbesteding

Op het park is veel keuze in dagbesteding. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Papierwinkel of ga aan het werk bij de Spar.

Bereikbaarheid

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar Groot Schuylenburg is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Adres
Rustoordlaan 47
7325 BK Apeldoorn

Voor wie

Ben je tussen de 30 en 55 jaar een heb je een lichte verstandelijke beperking? Dan is deze woning misschien wel iets voor jou. We zorgen voor duidelijkheid en structuur gedurende de dag. Zo blijft het voor jou altijd overzichtelijk. We werken met de methode Triple-C.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op