Praktische info
Rustoordlaan 55
7325 BK Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Rustoordlaan 55

Wonen

Je komt net terug van je werk. Je hebt een leerzame dag gehad in de Spar en het was gezellig. Terug in de woning koken een paar bewoners met de begeleiding een lekker maaltje. Het is druk in de keuken, dus je loopt door naar de woonkamer. Je huisgenoot daagt je uit voor een spel met de XBOX. Snel schop je je schoenen uit en ploft op de bank. Binnen een minuut zit je helemaal in de game. Je hoort zelfs niet dat ze je roepen om aan tafel te gaan.

In het kort

In de woning op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn wonen volwassenen tussen de 30 en 55 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig.

Woning

De woning is onderdeel van een groter complex aan de Rustoordlaan. Onze groep is een van de 4 woningen en heeft 8 slaapkamers. Je woont dus samen met 7 andere bewoners. Met hen deel je ook de woonkamer, keuken en badkamers. Van de 3 badkamers heeft 1 een bad heeft. 
Kijk je graag tv, of game je graag? Wij hebben tv, internet, een computer, een XBOX en een WII. Wie daag jij uit voor een spelletje op de XBOX?

De begeleiding helpt je tussen 06.45 tot 22.30 uur bij je algemene dagelijkse vaardigheden. We kijken hoe wij jou het best kunnen ondersteunen en waar jij je nog in kunt ontwikkelen. Na 22.30 uur is er nachtzorg, die via een uitluistersysteem en deurverklikkers in de gaten houdt hoe het met je gaat. 

Omgeving

Het woonzorgpark

De woning staat op het woonzorgpark Groot Schuylenburg. In dit park mooie bosrijke park wonen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Dagbesteding

Op het park heb je ruimte keuze in dagbesteding. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij dagbesteding DoeKom, waar je lekker kunt snoezelen. Of ga aan het werk bij de Spar. 

Bereikbaarheid

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand en het woonzorgpark is goed bereikbaar met de auto.

Voor wie?

Ben je tussen de 8 en 18 jaar en heb je een lichte verstandelijke beperking? Of heb je een gedragsprobleem en vind je het moeilijk om je te hechten? Dan past deze woning waarschijnlijk goed bij jou. Samen kijken we welke begeleiding jij nodig hebt. We werken volgens de  methodes Basisklimaat, CompetentieGericht Werken en Triple C.

Contact

Neem contact op