Woongroep Villa in Purmerend
Saarland 11

Wonen

Samen met je huisgenoten begin je de dag met een heerlijk ontbijtje. Vanmiddag staat er weer iets creatiefs op de planning. Je kijkt er naar uit! Eerst maak je nog een korte wandeling door de woonwijk. De zon schijnt, zonde om binnen te blijven!

In het kort

Saarland 11 is een woning voor mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Vanuit een ouderinitiatief is de woongroep Villa met acht bewoners ontstaan. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding werkt nauw samen met de ouders. Elke woensdagmiddag zijn de ouders beschikbaar voor creatieve activiteiten.

Adres en contact
Saarland 11
1448 JN Purmerend
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw

Het gebouw bestaat uit acht appartementen en een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. Ook beschikt het gebouw over een tuin. De woning en de tuin zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

De woning is gevestigd in een nieuwbouwwijk in Purmerend, dichtbij het centrum. Op loopafstand vind je diverse voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants. Bushaltes zijn ook lopend te bereiken. In de buurt heb je verder verschillend groenvoorzieningen. Het Markermeer is 20 minuutjes rijden, evenals Amsterdam en Volendam. Genoeg te doen in de omgeving! 

Voor wie?

De woning is bestemd voor volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op