Begeleid wonen in een groepswoning in 's Gravenzande
Sand Ambachtstraat 27-29

Wonen

Bijna weekend! Je gaat veel leuke dingen doen. Zaterdagochtend ga je zoals altijd naar de sportclub samen met een huisgenoot. ’s Middags komt familie langs. Je familie eet ook mee, dus je gaat uitgebreid koken. Op internet heb je al een lekker recept gevonden voor het hoofdgerecht. Het voorgerecht en het toetje bedenk je zelf. Je hebt er nu al zin in.

In het kort

In de woningen aan de Sand Ambachtstraat 27-29 wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag ondersteuning. De begeleiding is niet aanwezig tussen 9.00 en 15.00 uur, maar in deze tijd kunnen zij wel hulp inschakelen.
De begeleiding richt zich op groei, ontwikkeling en nieuwe ervaringen. Daarbij liggen de waarden passie, betrokkenheid, samen doen en ontwikkeling centraal. De begeleiding zorgt voor een veilige leefomgeving en structuur.

Overdag gaan de bewoners naar hun werk of opleiding.

Adres en contact
Sand Ambachtstraat 27-29
2691 BL 's-Gravenzande
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De bewoners wonen in 2 eengezinswoningen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Deze bevinden zich op de eerste etage en op de zolder. De woningen zijn geschakeld aan elkaar. In de ene woning is de keuken met het eetgedeelte en in de andere woning de zitkamer. Deze worden gedeeld met alle bewoners. De bewoners delen ook de badkamers. 

Beide woningen hebben een achtertuin met een schuur.

Kijk voor meer informatie over wonen en begeleiding bij 's Heeren Loo Het Westerhonk op https://www.sheerenloo.nl/op-weg-naar-zelfstandigheid-voor-lvb-jongeren.

Omgeving

De woningen staan in een woonwijk in ’s Gravenzande aan een rustige weg. ’s Gravenzande is een gezellig dorp in het Westland. Het centrum is lopend te bereiken. Hier zijn winkels, cafetaria’s en uitgaansmogelijkheden. Verder heeft het dorp sportgelegenheden, een zwembad en een mooi park. Het park is op loopafstand. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. 

Om de hoek van de woning is een bushalte met bussen naar Den Haag en Naaldwijk. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners zijn mobiel en kunnen zelfstandig reizen; met de fiets of met het openbaar vervoer. Met hulp van de begeleiding kunnen ze zichzelf en hun omgeving goed verzorgen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op