Adres en contact
Sand Ambachtstraat 29
2691 BL 's-Gravenzande
Contact opnemen Direct aanmelden

Sand Ambachtstraat 29
Sand Ambachtstraat

In het kort

Aan de Sand Ambachtstraat 27-29 wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking. De volwassenen zijn redelijk zelfstandig en gaan overdag naar een zinvolle daginvulling. Op de woning is begeleiding aanwezig. De begeleiding is voornamelijk gericht op groei, ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen. Met begeleiding gericht op mentaal gebied wordt gewerkt naar een zo zelfstandig mogelijk leven in een eigen woning.

Woning

De volwassenen wonen verdeeld over de 2 eengezinswoningen. Iedere volwassene heeft een eigen slaapkamer. De woningen zijn geschakeld aan elkaar. In de ene woning is de keuken met het eetgedeelte en in de andere woning bevindt zich de woonkamer. Deze ruimtes worden, net zoals de badkamers, gedeeld met elkaar. Beide woningen hebben een achtertuin met een schuur.

Omgeving

De woningen staan in een woonwijk in het centrum van ’s Gravenzande aan een rustige weg. ’s Gravenzande is een gezellig dorp in het Westland. Het centrum van ’s Gravenzande is lopend te bereiken. Hier zijn winkels, cafetaria en uitgaansmogelijkheden. Verder heeft het dorp sportgelegenheden, een zwembad en een mooi park. Op 7 minuten lopen ligt de dichtstbijzijnde bushalte.

Voor wie?

De woning is geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Bewoners zijn vrij zelfstandig en mobiel. Zij kunnen bijvoorbeeld zelfstandig reizen naar hun werk of opleiding; met de fiets of met het openbaar vervoer. Zij zijn in staat om ook alleen op de woning te verblijven en hebben hun eigen bezigheden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op