Adres en contact
Molenmakershoek 7-13d
7328 JK Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Vakgroep Ambachten - Schildersgroep
Molenmakershoek 7

Werk of dagbesteding

In het kort

Aan de Molenmakershoek 7 is een werkplek gevestigd voor mensen met een verstandelijke beperking. Op deze locatie zit de Schildersgroep. Elke dag is er begeleiding aanwezig. Samen met jou kijken we welke werkzaamheden jij leuk vindt om te doen en wat je al goed kan.

Activiteiten

Vind je het leuk om meubels op te knappen? En wil je leren schilderen? Dan zit je bij de Schildersgroep op je plek. De meubels worden verkocht in de winkel. En er komen ook klanten bij ons in de werkplaats die graag hun eigen meubels opgeknapt willen hebben. Zo hebben we een eigen spuitcabine waarbij we de meubels kunnen spuiten. Uiteraard krijg je hier eerst uitleg over hoe je hiermee moet omgaan. Ook wordt er schilderwerk bij particulieren thuis verricht, zowel binnen als buiten. Er worden bijvoorbeeld muren gesausd, maar ook kozijnen en deuren worden opgeknapt. We werken ook met textiel, hier maken we leuke spullen. We bekleden een oude stoel of repareren we kussens. Verder verrichten wij ook sloopwerk voor de kringloop.

De locatie

De werkruimte bevindt zich binnen de muren van kringloopcentrum Foenix. We hebben een grote werkruimte met de mogelijkheid om te werken in een eigen unit. Ieder krijgt zijn eigen klus. De meesten die hier werken komen zelfstandig met de fiets of auto. De werktijden zijn van kwart voor 9 tot kwart voor 4.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op