Adres en contact
Schoolstraat 28
3864 MG Nijkerkerveen
Contact opnemen Direct aanmelden

Schoolstraat 28A* (Kas)
Schoolstraat

Heerlijk in de tuin rommelen. Op zoek naar onkruid. In de kas bekijk je hoe de groenten het doen. Zijn ze al gegroeid? Tussendoor verzorg je de dieren. Volgens mij zijn ze wel toe aan een knuffel. Je kijkt op de klok en ziet dat het tijd is voor een lunchpauze met je collega’s. Dat heb je wel verdient na een ochtend hard werken!

In het kort

Aan de Schoolstraat 28 is dagbestedingslocatie ‘Veensche Kas’ gevestigd. Hier werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. In de kas en bij de tuinen worden diverse planten gehouden. Er zijn ook dieren aanwezig. De werkzaamheden zijn divers. De tuin wordt onderhouden, de dieren worden verzorgd en er zijn creatieve werkzaamheden. Ook wordt er veel met hout gewerkt. Een aantal medewerkers werkt bij ons als gastheer of gastvrouw. Zij geven de klanten een rondleiding en voorzien de klanten van koffie en thee.

De Veensche Kas

De Veensche Kas ligt in een prachtig gebied bij Nijkerkerveen. Dichtbij vind je veel groenvoorzieningen. De Veensche Kas is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er rijden onder andere bussen vanuit Nijkerk en Barneveld. De bushalte zit om de hoek van de Kas.

In de Veensche Kas worden onder andere kruiden, tomaten en kool gezaaid en geoogst. Ook werken wij veel met de zogenaamde ‘vergeten groenten’.

De tuinen worden netjes gehouden door onkruid te wieden en te snoeien. Ook heeft het hek af en toe een likje verf nodig.

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 16.00
Dinsdag: 10.00 - 16.00
Woensdag: 10.00 - 16.00
Donderdag: 10.00 - 16.00
Vrijdag: 10.00 - 16.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Voor wie?

Bij de Veensche Kas werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ook komt bijkomende problematiek zoals autisme of epilepsie voor.

Houd je ervan om lekker fysiek bezig te zijn? Dan is dit een geschikte locatie! Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Schoolstraat 28
3864 MG Nijkerkerveen

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op