Adres en contact
Schopenhauerstraat 107-111
7323 LV Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Apeldoorn
Schopenhauerstraat 107-111

Wonen

In het kort

Aan de Schopenhauerstraat 107-111 wonen jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Tussen 10.00 en 14.30 uur is de begeleiding niet op de woning aanwezig. In geval van nood kan je dan telefonisch op iemand terugvallen.

Wij stimuleren de zelfstandigheid van de jongeren. Structuur is daarbij belangrijk, bijvoorbeeld met gezamenlijke eetmomenten. De ondersteuning en begeleiding is aangepast aan jouw behoeftes en richt zich vooral op wat jij kan en wat je wilt leren. Zodat jij zelf je verantwoordelijkheid leert te nemen. Natuurlijk vergeten we de gezelligheid niet; er is altijd ruimte voor een grapje.

De woning

De Schopenhauerstraat bestaat uit 2 ruime woningen die via een kantoor met elkaar verbonden zijn. Via de hal kom je in de gemeenschappelijke woonkamer, waar je lekker televisie kunt kijken of op internet kunt. In de eetkamer eten we ‘s avonds samen. De tuin heeft een terras, waar je met mooi weer gezellig iets kunt drinken of barbecueën. 

Je eigen kamer

Je woont in een eigen zit-/slaapkamer. Die mag je helemaal inrichten zoals jij dat wil. Ga dus vooral los met leuke meubels en decoratie. Sommige bewoners delen een badkamer, anderen hebben een eigen badkamer. Doorstroom Ben je toe aan wat meer zelfstandigheid? Dan kun je doorstromen naar een andere woning, met begeleiding vanuit de Schopenhauerstraat. Hier krijg je de kans om je verder te ontwikkelen.

Doorstroom

Ben je toe aan wat meer zelfstandigheid? Dan kun je doorstromen naar een andere woning, met begeleiding vanuit de Schopenhauerstraat. Hier krijg je de kans om je verder te ontwikkelen.

Omgeving

De woning staat in de woonwijk Zevenhuizen in Apeldoorn, aan een rustig pleintje met weinig verkeer. Een supermarkt en bushalte zijn op loopafstand.

Voor wie

Aan de Schopenhauerstraat wonen jongeren met een lichte verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. De groepssamenstelling is gevarieerd in leeftijd, geslacht en problematiek. Hierdoor kunnen bewoners elkaar onderling goed helpen. Klinkt dit als een plek waar jij jezelf ziet wonen? Neem dan contact met ons op.

Neem een kijkje

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op