Adres en contact
Zutphensestraat/Schuylenhof 129/45 c t/m z
7325 XE/VC Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Villa wonen
Schuylenhof 45

Wonen

In het kort

Schuylenhof 45 is een woonvoorziening voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het helpen ervaren van een zo normaal mogelijk leven.

Woning

De woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Elke bewoner heeft een eigen appartement met een eigen keuken en badkamer. Er is ook een ruime tuin. De woning is geheel rolstoel toegankelijk. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 20 en 50 jaar.

Begeleiding

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De nadruk bij de begeleiding ligt op de cliënt zo zelfstandig mogelijk laten zijn. Zonodig met ondersteuning van de begeleiding. Daarnaast zijn er dagelijks gezamenlijke momenten in de woonkamer.

Omgeving

De woning is gevestigd in de woonwijk het Woudhuis in Apeldoorn. Deze woonwijk ligt naast het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alles voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Ook ligt het winkelcentrum het Fort op 5 minuten afstand.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op