Adres en contact
Schuylenhof 47
7325 VC Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Schuylenhof 47a
Schuylenhof

In het kort

Schuylenhof 47b is een woonvoorziening voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking. De woning ligt in de wijk Woudhuis samen met wat andere woningen van 's Heeren Loo.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer, met open keuken en een eetgedeelte. Iedereen heeft een eigen slaapkamer met een (gedeelde) badkamer. Binnen de woning is sfeer, huiselijkheid en structuur belangrijk. De leeftijd van de mensen op deze woning ligt tussen 20 en 50 jaar.

Internet-, telefoon- en tv-aansluiting
Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen op jouw eigen kamer. Die aansluiting moet je zelf betalen. Lees meer op Ontzorg.net.

Begeleiding

Er is 24-uurszorg beschikbaar. De begeleiding helpt je bij de verschillende vaardigheden en het uitbreiden daarvan. Daarbij wordt er vooral richt op het helpen ervaren van een zo normaal
mogelijk leven.

Omgeving

De woning ligt in de wijk Woudhuis. Vlak bij het terrein van 's Heeren Loo. Deze bevindt zich in de wijk tegenover, waar je verschillende faciliteiten kan vinden. Ook ligt het winkelcentrum Het Fort op 5 minuten afstand.

Adres

Schuylenhof 47b
7325 VC Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op