Praktische info
Schuylenhof 47
7325 VC Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Schuylenhof 47 a-b

Wonen

Na een heerlijk ontbijtje is het tijd voor dagbesteding. Samen met je begeleider en andere huisgenoten loop je er heen. Het is mooi weer buiten, dus een jas is niet nodig. Na de dagbesteding loop je weer samen naar huis toe. Thuis plof je neer op de bank en zet je een lekker kopje thee. Even uitrusten!

In het kort

Schuylenhof 47 a-b is een woonvoorziening voor jongeren met een verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het hepen ervaren van een zo normaal mogelijk leven. Er wordt gewerkt met de behandelmethode Triple C. Overdag hebben de bewoners dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten met de groep gedaan.

Woning

De woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Er zijn meerdere badkamers die worden gedeeld met maximaal drie andere bewoners. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. In totaal zijn er zeven slaapkamer waarvan er één voor de slaapwacht bestemd is. De woning is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning is gevestigd op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes bij de woning te vinden. Ook is er een Aldi gevestigd om de hoek. Binnen vijf minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Dagje uit
Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De woning is bestemd voor jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op