Adres en contact
Schuylenhof 49
7325 VC Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Schuylenhof 49
Schuylenhof

In het kort

Schuylenhof 49 is een woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De woning ligt in de wijk Woudhuis samen met wat andere woningen van 's Heeren Loo.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer met een (gedeelde) badkamer. De woning is goed toegankelijk voor mindervaliden. De bewoners vallen tussen de leeftijd van 20 tot 55 jaar. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of werk. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Begeleiding

Er is 24-uurszorg beschikbaar. ’s Nachts is er de slaapdienst en de nachtzorg. De begeleiding overdag helpt jou bij het ontwikkelen van je vaardigheden.

Omgeving

De woning ligt in de wijk Woudhuis. Vlak bij het terrein van 's Heeren Loo. Deze bevindt zich in de wijk tegenover, waar je verschillende faciliteiten kan vinden. Ook ligt het winkelcentrum Het Fort op 5 minuten afstand.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op