Praktische info
Schuylenhof 49
7325 VC Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Schuylenhof 49

Wonen

Na een lekker lang weekend is het tijd om weer aan de slag te gaan. Je hebt er zin in omdat je al je leuke collega’s weer gaat zien. Eerst wordt je rustig wakker en neem je een warme douche. Daarna schuif je aan in de gezamenlijke woonkamer, waar een heerlijk ontbijtje op je staat te wachten!

In het kort

Schuylenhof 49 in Apeldoorn is een groepswoning voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De begeleiding richt zich vooral op het behoud van vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Verder zijn de bewoners redelijk zelfstandig. De methode die wordt gebruikt heet CompetentieGericht Werken. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of werk. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Er zijn twee badkamers die worden gedeeld met zes bewoners. Ook is er een kantoor aanwezig voor de begeleiding. Elke bewoner heeft verder een eigen slaapkamer. Er is internet en televisie aanwezig. De woning is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning is gevestigd aan de rand van het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Een busstation ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand. Het woonzorgpark is ook gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel leuke winkeltjes, cafetaria’s en restaurants. 

Voor wie?

De woning is bestemd voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 20 en 50 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op