Adres en contact
Schuylenhof 51
7325 VD Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Schuylenhof 51
Schuylenhof

In het kort

Schuylenhof 51 is een aaneengeschakelde woning waar jongeren/jongvolwassenen wonen op weg naar zelfstandigheid. Op de woning wordt een zo huiselijk mogelijke sfeer geboden, iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het huis. Hier wordt gekeken naar het werken naar zelfstandigheid. Binnen deze woning worden er tal van handvatten aangereikt om dit te kunnen realiseren. Op Schuylenhof 51 wonen een groep jongeren en jongvolwassenen. Er wordt gewerkt, naar dagbesteding gegaan en de vrije tijd wordt zelf aangevuld.

Begeleiding

De begeleiding stuurt met name aan met 'de handen op de rug'. Dit doen wij door de bewoners zelf oplossingen te laten bedenken. De begeleiding is altijd beschikbaar voor gesprekjes om dagelijkse dingen te bespreken waar tegenaan gelopen wordt. Geduld en humor staat voor de begeleiding centraal.

Woning

Onze woning heeft een eigen keuken, een woonkamer, een tuin en een badkamer boven en beneden. De woonkamer en de tuin zijn gemeenschappelijk. Iedere bewoner heeft zijn eigen kamer. Bewoners kunnen zowel op de boven als benedenverdieping gebruik maken van een badkamer. De woning is gericht om mensen die zelfstandiger willen gaan wonen. De bewoner wordt geholpen met huishoudelijke taken zoals wassen en koken.

Wat deze woning bijzonder maakt is dat we een groep zijn met veel verschillende leeftijden en persoonlijkheden, en ondanks dat, we erg goed met elkaar kunnen vinden en gezellig samenwonen. De sfeer is goed, huiselijk en ontspannen. Ieder doet wat hij/zij leuk vindt.

Internet-, telefoon- en tv-aansluiting
Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen op jouw eigen kamer. Die aansluiting moet je zelf

Omgeving

De woning bevindt zich in de woonwijk Schuylenhof tussen een aantal andere zorgwoningen. Vlakbij hebben we hebben het Woonzorgpark Groot Schuylenburg, waarbij van alles op het terrein te vinden is qua voorzieningen. Een aantal winkelcentra en de stad zijn ook dichtbij.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op