Praktische info
Schuylenhof 51
7325 VC Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Schuylenhof 51

Wonen

Na een week hard werken, is het welverdiende weekend eindelijk in zicht! Om het weekend te vieren staat er meteen een leuk uitje op de planning. Samen met je huisgenoten ga je een dagje naar de Apenheul. Je pakt je tas goed in en zorgt dat er geen open vakjes meer zijn. Je weet nooit wat de aapjes allemaal van plan zijn!

In het kort

Schuylenhof 51 in Apeldoorn is een groepswoning voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op persoonlijke ontwikkeling. De methode die wordt gebruikt heet CompetentieGericht Werken. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of werk. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Er zijn twee badkamers die worden gedeeld met zeven bewoners. Elke bewoner heeft verder een eigen slaapkamer. Er is internet en televisie aanwezig. De woning is toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning is gevestigd aan de rand van het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Een busstation ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand. Het woonzorgpark is ook gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel leuke winkeltjes, cafetaria’s en restaurants. 

Voor wie?

De woning is bestemd voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 17 en 27 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op