Adres en contact
Schuylenhof 55
7325 VD Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Schuylenhof 55
Schuylenhof

Na een heerlijk ontbijtje is het tijd voor dagbesteding. Je bent benieuwd wat je vandaag gaat doen. Eerst samen de tafel afruimen en dan naar buiten. Samen met je huisgenoten loop je rustig naar de dagbesteding. Het is mooi weer, een jas is niet nodig.

In het kort

Schuylenhof 53-55 is een geschakelde woning voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. Overdag is de begeleiding aanwezig van 7.00 tot 23.00 uur. ’s Nachts wordt er gebruik gemaakt van een uitluistersysteem. De begeleiding verzorgt de bewoners in een leuke sfeer. Ook zorgt de begeleiding voor voldoende structuur. We werken met de methode Triple C. Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding. Daarnaast doen we regelmatig leuke activiteiten met de groep.

Woning

De woning bestaat uit 2 gedeelten. Elk gedeelte heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Er zijn 2 badkamers voor 7 bewoners. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er is internet en televisie. Ook is er een traplift.

Omgeving

De woning staat aan de rand van het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Er is van alles te doen: een kinderboerderij, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut.

Op 10 minuten loopafstand is een busstation. Het woonzorgpark is ook gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Dagje uit
Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel leuke winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een verstandelijke beperking. Hun leeftijd ligt tussen de 50 en 85 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op