Adres en contact
Stationsweg 18
1761 EB Anna Paulowna
Contact opnemen Direct aanmelden

Sein 18 in Anna Paulowna
Stationsweg 18

Werk of dagbesteding Restaurant Winkel

“Eén gevulde koek graag!” Een wat oudere man met een vriendelijk gezicht kijkt je aan. Hij kijkt vlug op zijn horloge, misschien dat zijn trein wel zo vertrekt. Je pakt een gevulde koek dat bij het andere lekkers ligt dat te koop is in de stationsrestauratie. “Alstublieft uw gevulde koek. Dat is dan 1 euro graag. Fijn als u wilt pinnen” Mensen helpen is best leuk! Daarom heb je er ook voor gekozen om bij dagbesteding Sein 18 te gaan werken. De ene keer verkoop je handgemaakte cadeautjes of maak je een tosti voor een klant en de andere keer mag je iets creatiefs maken. Er is altijd wel iets leuks te doen voor jou bij Sein 18.

In het kort

Samen met je begeleiders en collega’s run je het restaurant op het station. Je maakt het treinreizigers naar hun zin met warme en koude dranken en lekkers. Ook verkopen jullie handgemaakte producten bij Sein 18. Producten met een eigen label: ’s Heeren Loo Handgemaakt. Tussen 09.00 tot 16.00 uur kun je diverse werkzaamheden doen. Bijvoorbeeld ansichtkaarten, sleutelhangers en sieraden maken van kralen en papier. Daarnaast houden jullie het stationsgebouw en het gebied eromheen schoon. Ook vullen jullie de automaten bij.

De stationsrestauratie

In de stationsrestauratie is een wachtruimte voor treinreizigers, een cadeauwinkel en een dagbestedingsruimte met balie. In de wachtruimte staat een koffie- en theeautomaat. De restauratie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Locatie

De restauratie staat – zoals de naam al aangeeft – op het perron van NS station van Anna Paulowna. Dagelijks stappen er vele mensen in en uit de trein.

Voor wie

De werkzaamheden op de stationsrestauratie zijn geschikt voor jongeren en volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking. De begeleiders zoeken actief naar werkzaamheden die passen bij een cliënt. Cliënten krijgen extra begeleiding bij het aanleren van nieuwe werkzaamheden.

Adres

Stationsweg 18
1761 EB
Anna Paulowna

Bekijk dagbestedingslocaties in de buurt

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op