Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 178
7325 BD Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Service en onderhoud
Laan van Groot Schuylenburg 178

In het kort

Aan het begin van dag worden er werkbonnen uitgedeeld waarop de verschillende klussen staan weergeven. De werkzaamheden zijn heel afwisselend. Er is intensief contact met de verschillende groepen, klanten en opdrachtgevers waarvoor we werken. De sfeer is bepalend; en het groepsdynamisch proces zorgt ervoor dat ook deelnemers die nog niet echt toe zijn aan het uitvoeren van activiteiten terecht kunnen; door de inzet van vrijwilligers is het mogelijk met de helft van de deelnemers in een soort sociaal café achtingen sfeer de dag door te komen. Heel vaak ontstaat er participatie vanuit het samen zijn.

Activiteiten

De hand en spandiensten bestaan uit de klussen doen van de werkbonnen, het ondersteunen en doen van schoonmaakwerk, afvoer van tuin spullen, uitgraven van oude paaltjes, ondersteunen bij verhuizingen en nog veel meer! Na de klussen zorgen we er nog voor dat de werkplaats netjes wordt gehouden door de afwas te doen, de boel aan te vegen, schuur in orde houden en creatieve spullen opruimen en sorteren. De werkzaamheden zijn gericht op het socialiseren, ontwikkelen en het leren van je grenzen.

Bij ons werken

De mensen die bij ons werken hebben een verstandelijke beperking. Mensen met sociaal psychische problemen en mensen met NHA kunnen ook bij ons terecht. De leeftijden zijn verschillend.

Houd je van afwisseling en hardwerken? Spreekt jou dit aan en lijkt het je wel wat? Heb je vaak teleurstellingen als het gaat om het mee komen in het samen zijn en het uit voeren van taken? Wij zijn drempelverlagend en tonen veel begrip en geduld. Niks moet en bijna alles kan. We nemen je graag mee in je eigen tempo. Je kunt per moment en per dagdeel keuzes maken en ook even tot rust komen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op