Opstandingskerk 's Heeren Loo Ermelo
Adres en contact
Slangenkamp 2
3853 HM Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Slangenkamp 2
Slangenkamp

De Opstandingskerk in Ermelo is een trouw bezochte locatie door cliënten, vrijwilligers, familie en bewoners van Ermelo. Zij kunnen de speciale zondagse vieringen bijwonen om 10.15 uur en (voor laag niveau) om 14.30 uur. Er is een bewonerskoor en er worden diverse activiteiten in de kerk gehouden. De dienst geestelijke verzorging maakt veel gebruik van het gebouw en biedt ook individuele begeleiding van cliënten en komt op dagbestedingsgroepen en organiseert huiskamervieringen Uitvaarten en afscheidsvieringen worden ook vaak verzorgd vanuit de kerk. Daarnaast wordt het kerkgebouw gebruikt voor grote bijeenkomsten vanuit de zorggroep.

In het kort

De Opstandingskerk in Ermelo is een van de beeldbepalende gebouwen op woonzorgpark van 's Heeren Loo Ermelo. Zij diende eerst als wijkgebouw van een van de gereformeerde kerken van Ermelo, maar is al vele jaren in gebruik voor onze bewoners. Nabij het gebouw is parkeergelegenheid voor bezoekers en het park nodigt uit een mooie wandeling te maken over het goed verzorgde terrein.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op