Adres en contact
Slangenkamp 4
3853 HM Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Slangenkamp 4
Slangenkamp

De meeste mensen liggen nog in bed, maar jij bent ’s ochtends al vroeg aan het werk op het terras. De zon schijnt tussen de bomen door terwijl de eerste gasten plaatsnemen. Je brengt koffie en broodjes rond. Natuurlijk maak je tussendoor gezellig een praatje; je vraagt ze hoe hun wandeling was, terwijl ze van het weer genieten. Het contact met mensen vind je ten slotte het allerleukste aan je werk!

In het kort

Op Slangenkamp 2-4 bevindt zich het Theehuis, vlak naast de Opstandingskerk. Het Theehuis is een dagbestedingslocatie waar bewoners van woonzorgpark Groot Emaus onder begeleiding in de horeca werken. Je vindt er ook een aangepaste speeltuin.

Bij ons komen werken?

Maak jij het onze gasten graag naar de zin en ben je op zoek naar een gezellige dagbesteding? Dan is Het Theehuis misschien wel een plek voor jou! Wij brengen je alles bij over gastvrijheid en samenwerken. Bovendien leer je bij ons hoe je de lekkerste koffie van Ermelo moet zetten.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van het team, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

De omgeving

Het Theehuis bevindt zich op woonzorgpark Groot Emaus. Nabij het gebouw is parkeergelegenheid voor bezoekers. Je vindt Het Theehuis naast de Opstandingskerk, in een natuurgebied met mooi uitzicht en veel bomen. Vlakbij is een kleine kinderboerderij.

Adres

Slangenkamp 2-4
3853 HM
Ermelo

Openingstijden

Maandag: 9:30 – 17:00
Dinsdag: 9:30 – 17:00
Woensdag: 9:30 – 20:00
Donderdag: 9:30 – 17:00
Vrijdag: 9:30 – 17:00
Zaterdag: 9:30 – 17:00
Zondag: 10:00 – 17:00

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op