Begeleid wonen op woonzorgpark Ermelo
Slangenkamp 51 t/m 87

Wonen

Je begint de dag rustig met een lekker ontbijtje in je eigen appartement. Na het ontbijt neem je nog een kopje koffie in de gezamenlijke keuken. Even gezellig kletsen met de bewoners. Dan is het tijd om naar je werk te gaan. Je hebt zin om al je collega’s weer te zien na een lang weekend!

In het kort

Aan Slangenkamp 51 t/m 87 in Ermelo zijn woningen gevestigd voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Er is 24-uurs begeleiding. Op verschillende momenten van de dag wordt er individuele begeleiding aangeboden. De begeleiding richt zich vooral op de algemene dagelijkse levenshandelingen. Alle bewoners hebben een eigen dagprogramma. De bewoners eten vaak ’s avonds samen met de begeleiders.

Adres en contact
Slangenkamp 51 t/m 87
3853 HM Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

Alle bewoners hebben een appartement met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Daarnaast is er nog een gezamenlijke keuken/woonkamer en badkamer aanwezig. Op nummer 87 na, zijn alle appartementen toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

De woningen zijn gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. Op het woonzorgpark zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op