Adres en contact
Slangenkamp 85
3853 HM Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Slangenkamp 85
Slangenkamp

Je begint de dag rustig met een lekker ontbijtje in je eigen appartement. Na het ontbijt neem je nog een kopje koffie in de gezamenlijke keuken. Even gezellig kletsen met de bewoners. Dan is het tijd om naar je werk te gaan. Je hebt zin om al je collega’s weer te zien na een lang weekend!

In het kort

Aan Slangenkamp 51 t/m 87 in Ermelo zijn woningen gevestigd voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Er is 24-uurs begeleiding. Op verschillende momenten van de dag wordt er individuele begeleiding aangeboden. De begeleiding richt zich vooral op de algemene dagelijkse levenshandelingen. Alle bewoners hebben een eigen dagprogramma. De bewoners eten vaak ’s avonds samen met de begeleiders.

Woning

Alle bewoners hebben een appartement met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Daarnaast is er nog een gezamenlijke keuken/woonkamer en badkamer aanwezig. Op nummer 87 na, zijn alle appartementen toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op