Adres en contact
Slenk 1
8321 LD Urk
Contact opnemen Direct aanmelden

Bso ‘Gewoon Bijzonder’ in Urk
Slenk 1

Vrije tijd

Het is woensdagmiddag. Dat betekent dat je weer naar de bso mag! Daar heb je altijd veel zin in. Hier voel je je begrepen door de begeleiders en de andere kinderen. Soms gaan jullie erop uit. Lekker wandelen over de dijk, bijvoorbeeld. Op andere dagen blijf je liever in de buurt en ga je samen met één van je vriendjes skelteren op het schoolplein. Jij voelt je hier helemaal thuis!

In het kort

Op woensdagmiddag werken je ouders, maar jij hoeft dan niet naar school. Of je moeder moet je broertje of zusje naar zwemles brengen. Dan ben je welkom op de buitenschoolse opvang ‘Gewoon Bijzonder’ in Urk. Hier kun je samen met leeftijdsgenoten meedoen aan leuke activiteiten. Lekker buitenspelen bijvoorbeeld! Dat is gezellig en leerzaam.

Het Kindcentrum

De bso is gevestigd in het Kindcentrum, een gebouw waar ook de peuterspeelzaal gehuisvest is. ‘Gewoon Bijzonder’ heeft een eigen groepsruimte. Daarnaast is er een gemeenschappelijke speelruimte. Op het plein kun je lekker een potje voetballen.

De omgeving

Het Kindcentrum staat midden in een levendige woonwijk. In de buurt is van alles te doen. Vlakbij vind je de dijk, het strand, de havens en het bos. Ook een winkelcentrum ligt in de buurt. We gaan er regelmatig op uit met de groep. Wat dacht je bijvoorbeeld van een theatervoorstelling?

Voor wie?

De doelgroep bestaat uit kinderen van vier t/m achttien jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Je kunt hier terecht op woensdagmiddag, zaterdagochtend (om de week) en in de vakanties. Ons doel is om jou een gezellige middag te bezorgen.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. Meld je je aan, dan maken we standaard gebruik van een proefperiode, zodat je zeker weet dat je je bij ons op je gemak voelt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op