Adres en contact
Slenk 1
8321 LD Urk
Contact opnemen Direct aanmelden

Bso ‘Gewoon Bijzonder’ in Urk
Slenk 1

Vrije tijd

Het is woensdagmiddag. Dat betekent dat je weer naar de BSO mag! Net zoals op zaterdagochtend. Daar heb je altijd veel zin in. Hier voel je je begrepen door de begeleiders en de andere kinderen. Soms gaan jullie erop uit. Lekker wandelen over de dijk, bijvoorbeeld. Op andere dagen blijf je liever in de buurt en ga je samen met één van je vriendjes skelteren op het schoolplein. Jij voelt je hier helemaal thuis!

In het kort

Bij BSO+ komen kinderen met een (lichte) verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Hier wordt door middel van een gezellige middag gewerkt aan zelfontplooiing en zelfontwikkeling van de kinderen. Zij kunnen hier terecht op woensdagmiddag en zaterdagochtend. In de vakanties is dat op woensdag en vrijdagochtend.

Het Kindcentrum

De BSO heeft twee locaties, één is gevestigd in het Kindcentrum, een gebouw waar ook de peuterspeelzaal gehuisvest is. BSO+ heeft een eigen groepsruimte. Daarnaast is er een gemeenschappelijke speelruimte. Op het plein kun je lekker een potje voetballen. De andere locatie is op Richel 4, ('t jeugd).

Voor wie?

De doelgroep bestaat uit kinderen van 4 t/m 18 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Je kunt hier terecht op woensdagmiddag, zaterdagochtend en in de vakanties op woensdag en vrijdagochtend. Ons doel is om jou een gezellige middag te bezorgen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op