Adres en contact
Sluisweg 86
2225 XP Katwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbesteding 'Mij 'n zorg' in Katwijk
Sluisweg

Werk of dagbesteding

Meedoen is belangrijk voor je en samen gaan we elke dag aan de slag! Je gaat met plezier naar je werk. Elke dag doen we er alles aan om er een mooie dag van te maken en samen zorgen we voor onze winkel.

In het kort

Dagbesteding Mij ‘n Zorg is een kleine locatie en winkel in het centrum van Katwijk. Wij bieden op deze dagbesteding diverse activiteiten aan. In de winkel verkopen wij ‘Mij 'n Zorg handmades’ producten die met de hand gemaakt zijn door onze deelnemers. Het uitgangspunt is dat iedereen uniek is en de mogelijkheid moet krijgen zichzelf te ontwikkelen en werkzaamheden te verrichten die hij of zij echt leuk vindt.

Onze winkel

In onze winkel helpen we natuurlijk de klanten en dat doen we graag met een gezellig praatje. We zorgen samen dat de producten die we verkopen een leuke plek in de winkel krijgen.

Onze activiteiten

Houtbewerking van kistjes, timmeren, hout schuren, lakken, vogelhuisjes maken, houten teksten branden, en andere vormen van houtbewerking. Knutselen met schelpen en natuurlijke materialen, daarvoor gaan we zelf op pad. We vinden van alles op het strand en in het bos.

Klusjes

Spullen ophalen en wegbrengen, met onze eigen bus komen we nog eens ergens.

Strand

Ook zijn we geregeld aan het jutten op het strand en prikken we voor de gemeente Katwijk het zwerfvuil. Zo houden we samen de buurt netjes en schoon.

Tuin werkzaamheden

Heb je groene vingers? Onze tuin heeft genoeg te bieden. Harken, vegen en de plantjes water geven.

Contact met dagbesteding 'Mij 'n zorg'

Je kan ons als volgt bereiken:

Neem contact op