Adres en contact
Ampèrestraat 10
4004 KB Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Smit Plastics - dagbesteding
Ampèrestraat 10

Werk of dagbesteding

In een mooi pand, gelegen aan de rand van het stadje Tiel, vind je het bedrijf ‘Smit Plastics’. Soms vliegt er een bal voorbij die vanaf het Golfcentrum de Batouwe net iets te hard gespeeld is. En soms hoor je het grommende geluid van de auto’s die bij de Auto Repair Shop weer afgeleverd zijn aan de klant. Af en toe zie je wat brieven voorbij vliegen die eigenlijk bedoeld waren voor iemand anders, maar die door de harde wind vanuit het Postkantoor toch een andere weg hebben gekozen. En elke middag hoor je het harde gelach van je collega die weer eens een flauwe grap probeert te vertellen. Bij ons verveel je je nooit. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

In het kort

Aan de Amperestraat 10 zit het bedrijf ‘Smit Plastics’. Dit is een externe dagbestedingsplek waar mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking werken. Op deze plek is begeleiding aanwezig, maar er wordt ook zelfstandig gewerkt. Het is dan ook belangrijk dat jouw sociale vaardigheden voldoende ontwikkeld zijn om te functioneren binnen een groep van collega’s. Er wordt veel aandacht besteed aan het vergroten van sociale en emotionele vaardigheden. Vanuit deze plek is het mogelijk om door te stromen naar een jobcoach plek binnen de fabriek of bij een extern bedrijf.

Smit Plastic is een fabriek waar veel gedaan wordt met spuitgietwerk. De werkzaamheden zullen bestaan uit productie-, montage of assemblage werk. Dagelijks is er plek voor 20 mensen waarbij je doet wat jij kan en wat jij leuk vindt

Het bedrijf

Smit Plastics heeft een groot bedrijfspand waar alle werkzaamheden in worden verricht. Het pand heeft één grote ruimte waar de machines staan, een magazijn en een kantoorruimte. Ook is er een kantine met een keuken waarin geluncht wordt. Verder zijn er nog drie ruimtes waar alle mensen van ’s Heeren Loo werken.

Je kunt het pand herkennen aan het bord dat buiten staat waarop ook de naam van ’s Heeren Loo te zien is. Het bedrijf is elke werkdag geopend van 9:00 tot 16:00 uur.

Omgeving

Het bedrijf is gevestigd aan de rand van het stadje Tiel op een terrein met meerdere bedrijven. Het zit vlakbij de industriehaven en het golfcentrum ‘de Batouwe’. In Tiel zijn er genoeg voorzieningen zoals een Albert Heijn en verschillende winkels. Er is daarnaast een groot park te vinden die grenst aan de rivier De Waal. Vanaf Smit Plastics is het ongeveer een kwartier fietsen naar het centrum van Tiel en ongeveer tien minuten fietsen naar het treinstation. 

Je kunt ook met de bus naar het station. Het busstation ligt op ongeveer 25 minuten lopen vanaf Smit Plastics.

Voor wie?

Bij de dagbesteding ‘Smit Plastics’ kunnen mensen werken met een lichte tot matige verstandelijke beperking die goede sociale skills bezitten. Je werkt samen met andere cliënten van ’s Heeren Loo en andere mensen die bij het bedrijf werken. De leeftijd zit tussen de 18 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op