Adres en contact
Smutslaan 35
3851 ZA Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen dichtbij het centrum
Smutslaan 35

Wonen

Het is weekend. Vanavond staat er een leuk etentje met je vrienden op de planning. Ook ga je vandaag naar het strand toe met wat huisgenoten. Onderweg stop je bij eens supermarkt om de inkopen te doen voor vanavond. Voordat je begint met koken, rust je thuis nog even uit in je appartement. Laat de avond maar komen!

In het kort

Aan de Smutslaan 35 in Ermelo zit appartementencomplex ‘Drieluik’. Hier wonen volwassenen met een lichte verstandelijke beperking onder begeleiding. De bewoners kunnen in het weekend 24 uur per dag gebruik maken van de ondersteuning. Doordeweeks kunnen ze als het nodig is gebruik maken van de bereikbaarheidsdienst. De begeleiding richt zich vooral op de mogelijkheden van ieder individu. Er wordt competentiegericht gewerkt. Het doel voor de bewoners is uiteindelijk om meer zelfstandig te wonen. Bewoners van het Drieluik gaan overdag naar hun (betaalde) werk en/of dagbesteding.

Het gebouw 

Appartementencomplex ‘Drieluik’ heeft 15 appartementen. Elke bewoner heeft een eigen appartement. Het complex heeft twee verdiepingen. De begane grond wordt vooral gebruikt door andere zorgaanbieders. Op de eerste verdieping bevindt zich een ontmoetingsruimte waar de bewoners met elkaar eten of drinken. Ook bevinden zich hier een aantal appartementen.

Op de tweede verdieping bevinden zich ook appartementen. Beide verdiepingen hebben een grote keuken en een kantoor. Als je wil, kun je een internet-, telefoon- en/of televisie-aansluiting nemen op jouw eigen kamer. Die aansluiting moet je zelf betalen. Op Ontzorg.net lees je daar meer over.

Het complex heeft een algemene fietsenschuur die vanaf buiten te bereiken is. Daarnaast hebben bijna alle appartementen een eigen balkon. Er is geen lift in het gebouw aanwezig. 

Omgeving

Smutslaan 35 ligt dichtbij het centrum van Ermelo. In het centrum vind je verschillende voorzieningen als winkels, cafetaria’s en restaurants.

Om de hoek van het appartementencomplex, bij de rotonde, vind je bushaltes. Deze bussen gaan onder andere richting Amersfoort, Barneveld en Harderwijk. In het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken. Het station en het centrum van Ermelo zijn ongeveer vijf minuten fietsen.

Verder woon je dichtbij de Veluwse bossen en het Veluwemeer met mooie stranden. Genoeg te kiezen dus!

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de meeste bewoners bijkomende problematiek als ADHD of ASS. De bewoners leven zelfstandig en kunnen zelf hulp inschakelen als dat nodig is.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op