Praktische info
Giraffelaan 2
2201 ZE Noordwijk
088 - 036 35 00 Stuur een mail Routebeschrijving

Snoezeltheater Droomdal in Noordwijk
Giraffelaan 2

Vrije tijd Werk of dagbesteding

Waar droom jij van? Speur je mee naar de prachtige dieren verscholen in de jungle? Duiken we de zee in op zoek naar verborgen schatten in het gezonken schip? Houd jij er van om je helemaal onder te dompelen in onze ballengrot? Of vlieg je mee op onze droomwolk langs al deze wonderlijke droomwerelden?

In het kort

Je laten verwonderen en tot rust komen? Iedereen is welkom om bij ons te komen snoezelen. Het snoezeltheater is geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals mensen met een verstandelijke beperking, ouderen, dagverblijven, speciaal onderwijs, gezinnen en opleidingen binnen de zorg. Droomdal is een unieke en prachtig ingerichte ruimte waarin je van alles kunt ervaren en heerlijk kunt ontspannen.

Naar het Droomdal

 • Je kunt iedere dag van de week terecht in Droomdal, als je van tevoren reserveert. Wij raden je aan om voor maximaal 8 personen te reserveren inclusief begeleiding. Dit gezien de ruimte. Laat ons weten wanneer, welke tijd en met hoeveel mensen je wilt komen.

  Het basistarief voor 2 personen is per:

  • 30 minuten € 12,50 (en voor iedere extra persoon + €2,50).
  • 60 minuten € 25,00 (en iedere extra persoon + €5,00).

  We rekenen iedereen mee, dus ook een ouder of begeleider. In het weekend rekenen wij een toeslag van € 5,00 op de totaalprijs.
  Je kunt bij ons contant en met pin betalen.

  Ledenkorting
  Leden van speel-o-theek De Speelbergh krijgen 10% korting. Kom je regelmatig? Schaf dan een voordeelkaart aan. Informeer naar de tarieven en mogelijkheden.

 • Droomdal heeft een beamer. Hierdoor kunnen we de ruimte ook gebruiken als bioscoop. Zo kun je ontspannen een film kijken vanaf bijna ieder zit- of ligelement. Natuurlijk kun je zelf kiezen welke film je graag wilt kijken.

 • Van al dat dromen krijg je honger. In een aparte ruimte kun je vooraf of na afloop iets eten of drinken. Naast koffie en thee is er ook de mogelijkheid om ons een complete lunch te laten verzorgen. In het Droomdal zelf zijn etenswaren niet toegestaan.

  Meld het enkele dagen voor je bezoek, en wij sturen je een menukaart toe.

 • Leuke cadeautip: geef een cadeaubon met bedrag naar keuze om te snoezelen in Droomdal.

Van droomwolk tot gezonken schip

De snoezelruimte is ingericht in 4 thema’s: onderwater, jungle, grot en lucht. Allemaal thema's om de zintuigen op meerdere manieren te prikkelen. Wat kun je allemaal ervaren in Droomdal? Zowel het jungle-eiland als het gezonken schip hebben een muziekwaterbed. Het bed is verwarmd en je voelt de trillingen van de muziek. De podiumonderdelen in de hoeken zijn gemaakt van verschillende materialen voor een afwisselende ligervaring. Er staan LED- en bubbelbuizen en er hangt fiberglow. Daarnaast is er in de grot een ballenbad vol transparante balletjes en een verlichte vloer. Onze laatste aanwinst is een muziekbed. Een versterker onder het bed zorgt voor een intensieve trilervaring.

Over snoezelen

Het concept ‘snoezelen’ is door ’s Heeren Loo ontwikkeld. Snoezelen draagt bij aan het welbevinden en de ontwikkeling van een persoon. Door alle zintuigen te prikkelen verbeter je ook de waarneming en kun je makkelijker contact maken. 

Snoezelen wordt veel gebruikt in de gehandicaptenzorg, maar ook in de ouderenzorg, jeugdzorg en psychiatrie.

Adres en contactgegevens

Je vindt Droomdal op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. 

Het terrein is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer; een bushalte ligt praktisch om de hoek.

Giraffelaan 2
2201 AC Noordwijk
088 - 036 35 00
droomdal@sheerenloo.nl

Facebook-pagina

Je kunt altijd bellen, mailen of langskomen voor meer informatie.

Neem contact op