Adres en contact
Soerelseweg 9-11
8162 PB Epe
Contact opnemen Direct aanmelden

Zorghoutvesterij Welna in Epe
Soerelseweg 11

Werk of dagbesteding

Jouw werkdag in de bossen van Epe start met een kopje koffie. Jullie bespreken wat er vandaag gedaan moet worden. Op de achtergrond hoor je vogelgeluiden, verder is het lekker rustig. Na de koffie ga je samen met je collega’s in de blokhut aan de slag. Je werkt aan een picknickbank. Hij zit al in elkaar, nu nog schuren en lakken en dan is hij af.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Klantcontact via 088 – 036 50 30. Of vul het formulier onderaan deze pagina in. Wij helpen je graag!

In het kort

Midden in het bos op landgoed Welna in Epe is Zorghoutvesterij Welna gevestigd. Op deze locatie werken mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Met het team maken wij mooie producten van hout, die we verkopen in onze webwinkel. Ook onderhouden wij de omliggende landgoederen

Wat ga je doen?

Steek jij graag je handen uit de mouwen, vaak buiten maar ook binnen? En wil je graag nieuwe dingen leren? Dan ben je bij Zorghoutvesterij aan het goede adres. Welke klussen je ook doet, we begeleiden je daar goed bij. We zorgen ervoor dat je je stap voor stap ontwikkelt. Als je dat wilt, kun je zelfs officiële certificaten behalen in motorzagen, houtbewerken en groenvoorziening.

Buiten help je mee met het onderhoud van de landgoederen Welna en Tongeren. Samen met je collega’s zaag je brandhout, houd je paden schoon en help je bij het kappen van bomen. Daarbij leer je werken met hand- en motorisch gereedschap. Allemaal klussen waarbij je lekker lichamelijk bezig bent. Je gaat dus moe maar voldaan weer naar huis.

In de werkschuur maak je mooie producten van hout. Van picknickbanken tot vogelhuisjes. Je leert hoe je hout kunt bewerken met hand- en elektrisch gereedschap. Ook doen wij huishoudelijke taken, want de boel moet wel netjes blijven. De producten die je maakt, verkopen wij bij onze partners en in onze webwinkel. Neem gerust een kijkje.

De omgeving

De zorghoutvesterij ligt in een prachtige bosrijke omgeving dicht bij Epe en het Veluwemeer. In de buurt zijn voorzieningen zoals restaurants en winkels. Met de auto is de werkschuur goed te bereiken. Heb je geen eigen vervoer? Dan helpen we je daarbij. 

Voor wie?

Op zorghoutvesterij Welna werken mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. We zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt en zich kan ontwikkelen. 

Om bij ons te werken heb je een Pgb, Wmo- of Wlz-indicatie nodig.

Heb je interesse?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 088 – 036 50 30. Wij helpen je graag!

Neem een digitaal kijkje

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op