Adres en contact
Wintertuinlaan 2
2201 ZS Noordwijk
088-0363500 Direct reserveren

Speel-o-theek De Speelbergh in Noordwijk
Wintertuinlaan 2

Werk of dagbesteding

In het kort

Speel-o-theek 'De Speelbergh' is een uitleen-, advies- en informatiecentrum. Je kunt bij ons terecht voor algemeen en aangepast spelmateriaal en ontwikkelingsmateriaal. Op basis van jouw vraag doen wij een verantwoord en passend voorstel. 

Ons assortiment is afwisselend en op maat en is geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen.

Maak direct een reservering aan van één of meer van onze materialen.

Speel-o-theek 'De Speelbergh'

 • We zijn te bezoeken op maandag, woensdag en donderdag tussen 10.00-15.30 uur. Bel of mail ons om te laten weten wanneer je wilt komen.

 • Om te lenen bij De Speelbergh vragen wij de volgende abonnementsprijzen:

  • € 25,00 - leefgroepen 's Heeren Loo
  • € 12,50 - cliënten ‘s Heeren Loo
  • € 25,00 - afdelingen ‘s Heeren Loo 
  • € 30,00 - zorginstellingen
  • € 30,00 - maatschappelijke organisaties, onderwijs, verenigingen, kinderopvang 
  • € 17,50 - gezinnen. 

  Met dit abonnement sta je voor een jaar ingeschreven. Per geleend item betaal je een huurprijs voor een periode van 4 weken. Je mag de materialen natuurlijk ook langer dan 4 weken lenen, dan betaal je de huurprijs voor een nieuwe periode net zo lang tot de spullen terug worden gebracht. 

  Let op: er zijn materialen die standaard een weekprijs hebben, zoals grote spellen.
  Geef jij bijvoorbeeld een themafeest, een spellendag of familieweekend en wil je materialen huren voor een korte periode? Dan is een inschrijvingsabonnement van € 5,00 voldoende. Ook deze inschrijving blijft een jaar geldig, alleen betaal je de huurprijs van een artikel voor de leenperiode van maximaal 1 week.

  De huurprijs van materiaal is afhankelijk van de aanschafwaarde, duurzaamheid en bewerkelijkheid van het materiaal. Bedragen variëren van € 1,00 tot € 25,00.

  Je kunt bij ons contant en met pin betalen.

  • Wil je materiaal lenen, maar heb je geen gelegenheid om langs te komen? Voor het reserveren van bijvoorbeeld decoratiemateriaal, groeps- en Oudhollandse spelen kun je het beste een mail sturen. 

   Geef zo concreet mogelijk aan wat je wilt lenen en hoeveel. Als de materialen beschikbaar zijn, zorgen we ervoor dat ze op de afgesproken dag voor je klaar staan om op te halen. Met zo'n groot speelgoedassortiment is het makkelijk om het overzicht kwijt te raken, daarom geleden er voor de verhuur een aantal regels:

   • haal het materiaal op de afgesproken dag op
   • het leengeld gaat in op de afgesproken afhaaldag (ook al wordt het speelgoed die dag niet opgehaald)
   • reserveer het materiaal per stuk
   • vermeld de aantallen
   • kosten voor schade of verlies zijn voor rekening van de lener

   Wil je materiaal lenen, maar heb je geen gelegenheid om langs te komen? Voor het reserveren van bijvoorbeeld decoratiemateriaal, groeps- en Oudhollandse spelen kun je reserveren via de website. Daarna ontvang je binnen enkele dagen een bevestigingsmail van ons waarin staat of de materialen beschikbaar zijn. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

  Van dobbelsteen tot bubbelbuis

  Waar ben jij naar op zoek? Voor een sportdag of familieweekend hebben we een veel groeps- en Oudhollandse spellen, zoals een stokkenvangspel en een groot vier-op-een-rij. Wil je een slaapkamer omtoveren tot snoezelkamer? Leen dan bij ons bijvoorbeeld een LED-buis, fiberglow of vloeistofprojector. Of wil je een themafeestje geven? Ook dan ben je bij De Speelbergh aan het juist adres. Met onze decoratie heb je gegarandeerd succes.

  Iedereen mag gebruik maken van onze uitleen en expertise. Dagverblijven, scholen, verpleeghuizen en woonvoorzieningen, maar ook particulieren, verenigingen en bedrijven zijn van harte welkom. Wij helpen je graag te vinden wat je zoekt en adviseren je bij de keuze voor materiaal.

  Ook stellen we onze kennis en ervaring graag beschikbaar. Wil je ons inhuren om bijvoorbeeld op een kinderdagverblijf een voorlichting over aangepast speelgoed te geven? Dan staat er altijd een medewerker paraat. 

  Het is ook mogelijk om bij ons snoezelruimte Droomdal af te huren of ons om hulp te vragen bij het inrichten van je eigen snoezelruimte. Voor studenten en zorgprofessionals verzorgen wij ook rondleidingen.

  Voorlichting

  Ook stellen we onze kennis en ervaring graag beschikbaar. Wil je ons inhuren om bijvoorbeeld op een kinderdagverblijf een voorlichting over aangepast speelgoed te geven? Dan staat er altijd een medewerker paraat. Het is ook mogelijk om bij ons snoezelruimte Droomdal af te huren of ons om hulp te vragen bij het inrichten van je eigen snoezelruimte. Voor studenten en zorgprofessionals verzorgen wij ook rondleidingen.

  Adres en contactgegevens

  Wintertuinlaan 2 (woonzorgpark Willem van den Bergh)
  2201 ZS Noordwijk
  088 - 036 35 00
  speelbergh@sheerenloo.nl

  Facebook-pagina

  Reserveren materialen