Adres en contact
Sportlaan 14
1782 ND Den Helder
Contact opnemen Direct aanmelden

Sportlaan 14d*
Sportlaan

Het sneeuwt en het is al een paar dagen te koud om te op het balkon van je appartement te zitten. Vandaag is het dus tijd voor actie: je gaat samen met je medebewoners lekker een dagje schaatsen op de ijsbaan achter het huis. Met of zonder rekje: jij staat stabiel op het ijs en schaatst iedereen voorbij. Na een dag vol plezier drinken jullie met zijn allen lekkere warme chocolademelk in het café. Kijk uit dat er geen slagroom aan je neus blijft plakken!

In het kort

In de appartementen aan de Sportlaan in het centrum van Den Helder wonen cliënten met een lichte verstandelijke beperking. Zij hebben elk een eigen appartement en de begeleiding is altijd in de buurt. Zo vergroten we hun zelfstandigheid en kunnen de bewoners altijd terugvallen op de ondersteuning, als dat nodig is.

Koffie drinken op je eigen balkon

De 8 appartementen voor mensen met een beperking zijn onderdeel van appartementencomplex Linieparc. Achter de vrolijke gele deur is een hal, een bijkeuken, een grote woonkamer, een ruime open keuken en een slaapkamer. Elk appartement heeft een balkon om een frisse neus te halen of koffie te drinken.

De omgeving

Dankzij de centrale ligging van dit appartementencomplex sta je zo in het centrum van Den Helder. Het Churchillpark, waar je in de zomer lekker languit op het gras kunt liggen, is praktisch in je achtertuin. Om de hoek is een zwembad en in de buurt een ijsbaan.

’s Middags kun je een hapje eten bij Broodje Toppie of een kop kamillethee drinken bij het gezellige theehuis Paviljoen van Toen. Het station van Den Helder is op loopafstand.

Breng ook eens een bezoekje aan de haven, of maak zelfs een dagtochtje naar één van de Waddeneilanden.

Wie wonen hier begeleid?

De appartementen aan de Sportlaan zijn voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en een IQ van 50 tot 80. Zij hebben voornamelijk behoefte aan een vaste dagstructuur en duidelijke begrenzing. Overdag gaan alle cliënten naar de dagbesteding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op