Adres en contact
Sportlaan 81
8084 VA 't Harde
Contact opnemen Direct aanmelden

Sportlaan 81*
Sportlaan

Wonen in een fijne wijk waarin je veilig kunt leren om steeds zelfstandiger te worden. Je woont hier immers bijna zelfstandig, alleen krijg je wel de begeleiding die jij nodig hebt als je dat aangeeft. Dit doe je soms als je even in de knel zit met je huishouden, of bij het maken van een boodschappenlijstje. Regelmatig eet je mee met de mensen uit de buurt, dan maak je een gezellig praatje. Wonen op de Sportlaan bevalt jou prima!

In het kort

Deze gloednieuwe woonlocatie bestaat uit 22 appartementen, met een centrale ingang. Mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) kunnen hier bijna zelfstandig wonen. En mensen met een matige verstandelijke beperking kunnen 24 uur per dag ondersteuning krijgen in het steunpunt.

De begeleiding helpt jou met je ontwikkeling en ondersteunt jou om een zo normaal mogelijk leven te hebben. We helpen jou zelfstandiger te worden in taken als het huishouden, koken en financiën. Koken doe je zelf, met een beetje hulp, of op afspraak eet je mee. Je kunt op de woning zelf met de begeleiding een gesprek inplannen als je dat wilt. Dan kun je ook meteen je praktische vragen stellen.

De appartementen

Alle appartementen zijn 60m2 en hebben een eigen woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken en een eigen balkon. Alle ruimte voor jezelf dus! Alle appartementen zijn bereikbaar via de centrale ingang. In de buurt is een steunpunt, waar je hulp kunt vragen bij de dagelijkse dingen als dit nodig is. Dit is een ontmoetingsruimte, met een gezellige keuken en woonkamer. De enthousiaste zorgmedewerkers staan hier altijd voor je klaar!

Centrum van 't Harde

De appartementen liggen in het centrum van ’t Harde en zijn in 2017 gebouwd. De winkels zijn dichtbij en treinstation ’t Harde is op loopafstand. Hier stopt de stoptrein richting Zwolle en die richting Amersfoort. Ook winkels en de supermarkt en gezellige restaurants zijn in de buurt. In de omgeving is een aantal cafés en jongerencentra om iets te drinken en anderen te ontmoeten.

Voor mensen met een lichte verstandelijke beperking

In de appartementen kunnen zowel volwassenen met een lichte verstandelijke beperking wonen als volwassenen met een matige verstandelijke beperking. Belangrijk is dat de bewoners mobiel zijn en niet rolstoelgebonden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op