Adres en contact
Spijk 13
6701 DT Wageningen
Contact opnemen Direct aanmelden

Stadsboerderij Wageningen
Leren en ontwikkelen in de maatschappij

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Welkom op de stadsboerderij! Je dag begint vandaag met een rondje langs de dieren. Je helpt met voeren en ontdekt een nieuw nestje bij de cavia's! Dit vertel je trots aan de bezoekers van vandaag! Morgen werk je in de tuin, en overmorgen mag je weer in de keuken helpen! Daar heb je heel veel zin in.

In het kort

De Stadsboerderij in Wageningen is een kleinschalige boerderij in het hart van Wageningen. Op de boerderij verzorgen we de
dieren en onderhouden we het terrein, zoals de tuinen en de gebouwen. Boven in de boerderij zit de creatieve groep. Hier maken we bijvoorbeeld vetbolletjes, borduren we zakjes en maken we schilderijen. Ook houden we de boerderij schoon. Onze buur is het verzorgingshuis Opella. Twee keer in de week werken we hier in de keuken. De bewoners komen genieten in onze beweegtuin. We hebben dus nauw contact.

Omgeving

Stadsboerderij Wageningen ligt midden in Wageningen, naast het stadspark. Vlakbij de boerderij zit het winkelcentrum, waar de creatieve groep regelmatig boodschappen doet. Naast de boerderij is een beweegtuin, waar jong en oud gebruik van maakt.

Voor wie

Iedereen is welkom bij de Stadsboerderij! Het is een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen op zijn of /haar manier. Samen met jou en je verwant(en) bespreken we wat jij wilt, kunt en wilt leren. We willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Bezoekers zijn welkom. We vinden het namelijk erg leuk om ons werk te laten zien en maken graag een praatje. Zo maken we als Stadsboerderij deel uit van de maatschappij.

Adres, contact en openingstijden

Spijk 13
6701 DT Wageningen

E-mail: Stadsboerderij.wageningen@sheerenloo.nl

Geopend voor bezoekers van 10:00 tot 16:00
Voor cliënten: van 09:00 tot 16:00

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op