Adres en contact
Statenhoff 17-19
1785 RW Den Helder
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Den Helder
Statenhoff 17-19

Wonen

Een nieuwe dag is aangebroken. Je begint de dag met een lekker ontbijtje in de gezamenlijke woonkamer. Na het ontbijt ga je samen met je begeleider naar dagbesteding. Na de dagbesteding plof je neer op de bank. Tijd voor een lekker kopje thee!

In het kort

Statenhoff 17-19 is een geschakelde woning in Den Helder voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het behouden van vaardigheden. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

De woning

De woning heeft twee geschakelde delen. Elk deel heeft een gezamenlijke woonkamer met een keuken. Ook heeft elke woning een eigen tuin. Er zijn in totaal 12 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond. Ook is er op de begane grond een badkamer aanwezig. Verder zijn er op de bovenverdieping 10 slaapkamers te vinden met een aantal badkamers. De badkamers worden gedeeld. De woning is gedeeltelijk toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning staat in de rustige wijk De Schooten. Op loopafstand bevindt zich een winkelcentrum met supermarkten en cafetaria’s. Het station en het centrum van Den Helder liggen op 10 minuten fietsafstand van de woning. In het centrum vind je veel leuke diverse zoals winkels, cafetaria’s en restaurants. Je woont verder dichtbij Jachthaven Willemsoord en de Nieuwe Haven. Ook zit je binnen 10 minuten fietsen op het strand en kijk je uit over de prachtige Noordzee.  

Voor wie?

De geschakelde woning is bestemd voor volwassenen en ouderen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op