Adres en contact
Steenbok 10
2221 PZ Katwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Steenbok 10
Katwijk

In het kort

Steenbok 10-12 heeft acht woonplekken voor (jong) volwassen mannen met een matig verstandelijke beperking. De begeleiding richt zich voornamelijk op het aanleren van vaardigheden om zelfredzaamheid te vergroten.

De woningen

De geschakelde woningen zijn onderdeel van een blok rijtjeshuizen. De woningen hebben een gezamenlijke zitkamer met open keuken. Iedere bewoner heeft zijn eigen kamer en eigen toilet, de meeste kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Op de begane grond zijn twee slaapkamers, op de eerste etage drie slaapkamers en er is een zolderkamer. Er is een lift tot de eerste etage. Er is een tuin waar je altijd terecht kunt om naar het fluiten van de vogels te luisteren.

Begeleid wonen voor mensen met een verstandelijke beperking

Op Steenbok 10-12 wonen actieve jongvolwassenen met een matige verstandelijke beperking. Bij de begeleiding helpen we hen vooral om nieuwe vaardigheden aan te leren. We vinden het belangrijk dat ze blijven deelnemen aan de maatschappij. Zo kunnen ze uiteindelijk vaak zelfstandiger gaan wonen.

Omgeving

De woning staat in de woonwijk Rijnsoever te Katwijk. Op vijf minuten lopen staan nog twee gekoppelde groepswoningen van ’s Heeren Loo.

In de buurt zijn een supermarkt en een bakkerswinkel te vinden. Het is een minuut of twintig lopen naar het winkelcentrum Hoornseplein. Verder biedt de omgeving een kaasboer, een kapper, fietsenmaker en huisarts.

Nabij het strand

Met het openbaar vervoer sta je binnen een half uurtje aan het strand. Een ideaal dagje uit!

Vrije tijd

Alle bewoners van Steenbok nemen deel aan dagbesteding. Zo is er in de buurt creatief centrum Paspartoe en Keyserswey in Noordwijk.

Op nummer 10-12 nemen de bewoners regelmatig deel aan activiteiten en verenigingen. 


Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op