Adres en contact
Steintjesweide 67a-b-c-97 t/m 103-133 t/m 137
7255 DS Hengelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een appartement in Hengelo (Gld)
Steintjesweide 67a-b-c-97 t/m 103-133 t/m 137

Wonen

Wonen in je eigen appartement. Dat voelt goed! Zelfstandig wonen betekent niet dat je altijd alleen hoeft te zijn. Het is fijn om contact te hebben met je medebewoners. Als je aan het eind van de dag thuiskomt. Gezellig samen een kop koffie drinken of er even op uit in de buurt. En wil je even op je zelf zijn, dan kan dat ook in je eigen appartement.

In het kort

Binnen Steintjesweide vind je appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. Er wonen in het complex 9 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding, school of naar hun werk. Er is een gezamenlijke keuken voor koffiemomenten met de medebewoners. In overleg is het mogelijk om samen te eten. Er is 24-uursondersteuning beschikbaar. Samen met de medewerkers van de locatie spreek je af welke vorm van begeleiding je nodig hebt. De begeleiding is er op gericht dat je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen.

Wonen in Steintjesweide

De bewoners van Steintjesweide hebben allemaal een eigen appartement. Dit appartement bestaat uit een woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer met wc. Sommige appartementen hebben een balkon of terras. Als bewoner ben je verantwoordelijk voor je eigen appartement. Je mag het appartement naar eigen smaak inrichten. Verder is er in het gebouw een woonkeuken, wasruimte, kantoor, fietsenhok en lift aanwezig. Aan de woonkeuken grenst een terras. Bij mooi weer drinken we daar samen koffie. De locatie is goed toegankelijk voor mindervaliden.

De omgeving

Steintjesweide is gevestigd bij woonzorgcomplex De Bleijke. In de Bleijke zijn verschillende voorzieningen zoals een kapper, een pedicure en een winkeltje. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Het complex grenst aan een park. Op loopafstand vind je supermarkten, een drogist, het openluchtzwembad, kledingwinkels, restaurants, cafés en een sportschool. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wonen in de Achterhoek

Hengelo Gld. ligt in de Achterhoek. In de omliggende dorpen zijn veel voorzieningen en activiteiten te vinden. Binnen een kwartier ben je met de auto of het openbaar vervoer in Doetinchem en in 20 minuten ben je in Zutphen.

Bij ons komen wonen

De appartementen zijn geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Iedereen is welkom bij Steintjesweide. Van jong tot oud. Wil jij graag zelfstandig begeleid bij ons wonen? Neem dan contact met ons op.

Adres

Steintjesweide 97-103
7255 DS
Hengelo Gld

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op