Dagbesteding ’t Dreipunt in Elburg
Noorderbreedte 1b

Werk of dagbesteding

Vandaag ga je een kast in elkaar zetten. Nee, niet zo eentje van de Ikea die iedereen heeft. Een echte, originele kast! Wat heb je allemaal nodig? Een unieke soort hout, schroeven, spijkers? Kijk uit dat je niet op je vingers slaat! Nadat je de hele dag bezig bent geweest, kun je met recht trots zijn op wat je hebt gemaakt. De klant is straks gelukkig met zijn of haar nieuwe meubel, maar jij net zo goed.

In het kort

’t Dreipunt is een dagbestedingslocatie waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen leren houtbewerken en meubels maken. Er zijn twee afdelingen: productie en hout. Op de afdeling productie worden bijvoorbeeld veerbumpers voor roldeuren in elkaar gezet. Op de afdeling hout maken we, naast steigerhouten meubels, ook kleine producten als vogelhuisjes.

Adres en contact
Noorderbreedte 1
8081 PX Elburg
Contact opnemen Direct aanmelden

Bij ons werken

’t Dreipunt is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Er werken bij ons (lichte) verstandelijk beperkten, maar omdat we een breed aanbod aan werkzaamheden hebben, is de groepssamenstelling gevarieerd. Er werken mensen van alle leeftijden. Heb je interesse in werken op één van onze twee afdelingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Productie

Vind jij het leuk om in opdracht te werken voor bedrijven? Dan voel je je misschien wel thuis op de afdeling productie. Hier is van alles te doen. Denk aan assemblage-, productie-, inpak-, maling-, en sorteerwerkzaamheden. We zetten bijvoorbeeld schakelaars in elkaar, maar sorteren ook schroeven en bouten en maken deze verzendklaar.

Hout

De afdeling hout van 't Dreipunt is gespecialiseerd in het maken van mooie steigerhouten meubels. Denk aan een tafel, bank of kast. We maken meubels aan de hand van vaste afmetingen, maar soms krijgen we ook bestellingen op maat binnen. Verder maken we ook kleine houten accessoires, zoals dienbladen en vogelhuisjes. Naast meubels voor particulieren kunt u ons ook inhuren voor het maken van complete winkelinrichtingen van steigerhout.

Locatie en bereikbaarheid

’t Dreipunt ligt op het industrieterrein van Elburg/Oostendorp en is makkelijk bereikbaar. Een bushalte ligt op loopafstand. 

Adres en contactgegevens

‘t Dreipunt
Noorderbreedte 1b
8081 PX Elburg
06 - 52 33 4622
dagbesteding.tharde@sheerenloo.nl

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op