Adres en contact
Noordwolderweg 51
9785 AR Zuidwolde
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagbestedingscentrum ’t Palet in Zuidwolde
Noordwolderweg 51c

Werk of dagbesteding

Midden tussen de weilanden van Zuidwolde ligt het moderne dagbestedingscentrum ’t Palet. Elke dag kun je genieten van het uitzicht.

In het kort

Mensen met een verstandelijke beperking hebben dagbesteding op 't Palet. Er zijn verschillende groepen, zoals een kaarsenmakerij,  een keramiekatelier, een houtwerkplaats en een kantine. Overal zijn mensen aan het werk. Bij ’t Palet heerst een leuke, gezellige sfeer. Iedereen doet wat hij of zij leuk vindt. Naast de dagbesteding is ’t Palet ook een plek waar bewoners uit de regio elkaar ontmoeten. Verder is er een expositieruimte die te huur is.

Gebouw

Het centrum is een groot, kleurrijk gebouw met een houtafdeling, een keramiekafdeling, een kaarsenmakerij en een bloemen- en plantengroep. Daarnaast werken medewerkers in de kassen. In het gebouw is ook een kantine met keuken. Medewerkers runnen de keuken. In de kantine drinken de medewerkers koffie of eten er samen. 

Omgeving

Zuidwolde is een rustig dorp tussen Groningen en Bedum. Het dagbestedingscentrum staat aan de Noordwolderweg, naast het park. De omgeving is landelijk en heeft een rustige uitstraling. Het dorp heeft onder andere een theater, een ontmoetingskerk en winkels en cafetaria’s. Deze zijn te voet en met de fiets te bereiken. 

Het bruisende centrum van Groningen is ongeveer 20 minuten fietsen. Ook met het openbaar vervoer is het centrum goed te bereiken. Groningen heeft onder andere een NS-station, een Universitair Medisch Centrum, een bioscoop, veel winkels, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

Bij het dagbestedingscentrum werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en van alle leeftijden. Wij kijken goed welke groep het beste aansluit bij de talenten en mogelijkheden van de medewerker. Ook kunnen jongeren van het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) bij ons stage lopen.

Haardhout

Ons populaire haardhout is te bestellen via telefoonnummer 06-19786162.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op