Adres en contact
Snijdersplaats 106
7328 VG Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

't PASS in Apeldoorn
Ondersteuning voor mensen met ASS (autismespectrumstoornis)

Wonen

’t PASS biedt begeleiding op maat aan mensen met ASS op twee woonlocaties en met ondersteuning aan huis in Apeldoorn en omstreken. Alle begeleiding, ook op de woonlocaties, is op ambulante basis.

In het kort

’t PASS is een samenwerking tussen zorgorganisatie ’s Heeren Loo en woningstichting Ons Huis. Om gebruik te maken van de ondersteuning van ’t PASS is een diagnose ASS nodig.


Woonlocaties

’t PASS beschikt over twee woonlocaties. Aan de Snijdersplaats 106 en de Schrijnwerkershorst 507 in Apeldoorn verhuurt woningstichting Ons Huis appartementen aan mensen met de diagnose ASS. Wonen en zorg zijn gescheiden. Dit betekent dat de bewoner zelf zijn huur betaalt. ’s Heeren Loo verleent begeleiding op maat vanuit een indicatie. De aanvraag voor een passende indicatie gebeurt via het WMO-loket van de gemeente Apeldoorn. Op beide locaties in een Servicepunt van ’t PASS aanwezig. Het Servicepunt is tevens een ontmoetingsruimte voor alle bewoners.

Ondersteuning aan huis

Daarnaast verleent ’t PASS ambulante begeleiding aan mensen met ASS in Apeldoorn en omstreken die geheel zelfstandig of bij hun ouders wonen. Zorgmedewerkers van ’s Heeren Loo komen bij hen thuis voor begeleiding op maat. Ook voor mensen die op de wachtlijst staan voor wonen bij ’s Heeren Loo, is begeleiding van ’t PASS een mogelijkheid. Omdat er geen sprake is van 24-uurszorg, is het een voorwaarde dat de hulpvraag uitgesteld kan worden.

Contactgegevens

’t PASS - Snijdersplaats
Snijdersplaats 106
7328 VG Apeldoorn
06- 53149785
Team.tpass@sheerenloo.nl

’t PASS - Schrijnwerkershorst
Schrijnwerkershorst 507
7328 PT Apeldoorn
06- 22402249
Team.tpass2@sheerenloo.nl

Neem contact op