Adres en contact
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum Appingedam
Burgemeester Klauckelaan 16

Werk of dagbesteding

Talentencentrum Appingedam heeft binnen het pand van Cadanz Welzijn ruimte voor ongeveer 7 cliënten. Op maandag en donderdag kunnen mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte hier terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding. We maken samen met jou een weekrooster en stellen een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen.

In het kort

Bij het Talentencentrum krijg je ondersteuning op het gebied van participatie en vrije tijd. Je kunt hierbij denken aan werken met hout, (leren) werken met de computer, schilderen of op een andere manier creatief bezig zijn. Wij maken producten voor het winkeltje ‘Kadootje opmaat’ en werken hiervoor samen met de Repro van 's Heeren Loo. Professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal.

De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Omgeving

Het Talentencentrum ligt ten zuiden van het centrum van Appingedam, aan de rand van een woonwijk. Op slechts enkele minuten lopen vind je meerdere supermarkten. De voetbalvelden van Appingedam liggen achter het Talentencentrum.

Bereikbaarheid

Talentencentrum Appingedam is goed te bereiken met de fiets of bus. Je kunt zelfstandig naar de locatie komen of gebruikmaken van de taxi, als je daarvoor in aanmerking komt. Er stopt een bus om de hoek van het pand. Er is parkeergelegenheid in de buurt.

Voor wie

In Talentencentrum Appingedam ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk hebben we hoog in het vaandel. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
06-57 37 90 24
Telefoonnummer Cadanz Welzijn 0596-745024

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op