Adres en contact
Langs de Lijn 8
9781 TL Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum Bedum
Langs de Lijn 8

Werk of dagbesteding

Talentencentrum Bedum heeft ruimte voor ongeveer 10 cliënten. Je kunt hier terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding. Samen met je vaste contactpersoon maak je een weekrooster en stel je een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen. In Talentencentrum Bedum kun je deelnemen aan zowel ochtend- als middagactiviteiten. Tussen de middag kun je er samen met anderen lunchen. Op dezelfde locatie bevindt zich ook Wooncentrum Bedum.

In het kort

Bij Talentencentrum Bedum kun je terecht voor ondersteuning op het gebied van arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw vragen, wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal.

De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Omgeving

Bedum is een plaats in de gemeente Hogeland in de provincie Groningen. Het dorp telt zo’n 9000 inwoners en ligt ongeveer 7 kilometer ten noorden van de stad Groningen. Het Woon- en Talentencentrum is gelegen aan de spoorlijn Groningen - Delfzijl en aan het Boterdiep. Bedum heeft een mooie dorpskern. Hier zijn enkele gezellige winkelstraatjes, cafés, een apotheek, restaurants en een zwembad.

Bereikbaarheid

Talentencentrum in Bedum, aan Langs de Lijn 8, ligt tegenover het treinstation van Bedum. Het is ook mogelijk om in de buurt te parkeren.

In Talentencentrum Bedum ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk vinden we erg belangrijk. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Langs de Lijn 8
9781 CX Bedum
088 - 037 92 95

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op