Adres en contact
Delft 77
 9406 GD Assen
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum De Delft Assen
Delft 77

Werk of dagbesteding

Talentencentrum De Delft in Assen biedt ruimte aan circa 35 cliënten. Je kunt hier terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding. Samen met je vaste contactpersoon maak je een weekrooster en stel je een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen. In Talentencentrum De Delft kun je deelnemen aan zowel ochtend- als middagactiviteiten. Ook is er gelegenheid om tussen de middag gezamenlijk te lunchen.

In het kort

Bij Talentencentrum De Delft kun je terecht voor ondersteuning op het gebied van arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal. 

De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan je persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Omgeving

Talentencentrum De Delft staat in een woonwijk ten westen van het centrum van Assen. Het ligt nabij de Vaart NZ; deze weg verbindt je met de binnenstad. Met 8 minuten fietsen of 6 autominuten ben je bij het Asserbos waar je lekker kunt wandelen. Daar is ook een kinderboerderij. In de zomer kun je lekker naar het strand aan de Baggelhuizerplas, op ongeveer 10 autominuten van ons talentencentrum.

Bereikbaarheid

Talentencentrum De Delft is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op ongeveer een kwartier loopafstand. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Voor wie

In Talentencentrum De Delft ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk vinden we erg belangrijk. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Delft 77
9406 GD Assen
088 - 037 92 30

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op