Adres en contact
Hogedijken 18-4
9101 WV Dokkum
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum De Oosterpoort Dokkum
Hogedijken 18-4

Werk of dagbesteding

Talentencentrum De Oosterpoort in Dokkum heeft ruimte voor ongeveer 50 cliënten. Je kunt hier terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding. De locatie is kleinschalig, maar biedt genoeg mogelijkheden. Samen met je vaste contactpersoon maak je een bezoekrooster en stel je een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen. Je kunt er deelnemen aan zowel ochtend- als middagactiviteiten. Tussen de middag kun je gezellig samen met anderen een broodje eten.

In het kort

Bij Talentencentrum De Oosterpoort kun je terecht voor ondersteuning op het gebied van arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw vragen, wensen en mogelijkheden staan centraal. 

De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan je persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Activiteit

Een dag bij Talentencentrum De Oosterpoort begint met koffie; samen met de andere bezoekers en begeleiders starten we de dag en praten we bij over wat ons in Dokkum en omstreken bezighoudt. Er heerst bij ons een prettige en vriendelijke sfeer. 

Na de koffie start de dag: er wordt gewerkt in bijvoorbeeld het atelier, de houtwerkplaats, de computerruimte of er wordt gesport op de apparaten die we tot onze beschikking hebben.

Omgeving

Dokkum is een mooie, kleine stad in het noorden van Friesland. Veel van onze bezoekers wonen en werken hun hele leven al in de stad of in de naaste omgeving. Talentencentrum De Oosterpoort staat op het bedrijventerrein in het oosten van Dokkum.

Bereikbaarheid

Je kunt het Talentencentrum De Oosterpoort goed bereiken met de auto en per openbaar vervoer. Er zijn ruime parkeerplekken voor de deur. Er stopt een bus tegenover het pand, op 3 minuten loopafstand.

Voor wie

In Talentencentrum De Oosterpoort ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk vinden we erg belangrijk. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Hogedijken 18-4
9101 WV Dokkum
088 - 037 92 40

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op