Adres en contact
Gravinneweg 3
8604 CA Sneek
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum De Wurkwinkel Sneek
Gravinneweg 3

Werk of dagbesteding

Talentencentrum De Wurkwinkel in Sneek heeft ruimte voor ongeveer 100 cliënten met NAH. Je kunt hier terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding. Samen met je vaste contactpersoon maak je een weekrooster en stel je een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen. Hierin staan de vragen, wensen en mogelijkheden van jou centraal. In De Wurkwinkel kun je deelnemen aan zowel ochtend- als middagactiviteiten. Tussen de middag kun je gezellig samen met anderen lunchen.

In het kort

Bij Talentencentrum De Wurkwinkel krijg je ondersteuning op het gebied van arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw vragen, wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal.

De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan je persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Activiteiten

Talentencentrum De Wurkwinkel zit in een oud schoolgebouw en heeft vele ruimtes die op verschillende manieren worden gebruikt:

  • Een sportzaal waar meerdere hometrainers, motomeds en sportmaterialen aanwezig zijn.
  • Een atelier waar van alles gemaakt wordt met stof en papier.
  • Een computerruimte waar je jezelf kunt trainen met een computer of tablet.
  • Een houtwerkplaats met machines en gereedschap om items van hout of speksteen te maken voor jezelf of de winkel.
  • Een winkel waar we alleen de zelfgemaakte spullen verkopen.
  • Een ruimte voor schilderen, zingen, hersenkraken en taalfit.

Omgeving

Talentencentrum De Wurkwinkel staat in woonwijk De Domp, ten oosten van Sneek. De Wurkwinkel is vanaf de rondweg goed te bereiken. In de buurt zijn meerdere jachthavens.

Bereikbaarheid

Je kunt De Wurkwinkel goed bereiken per auto of met de fiets. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 1200 meter loopafstand, aan de Nij Nazareth. De N354 sluit aan op diverse andere wegen.

Voor wie

Heb je niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? In Talentencentrum De Wurkwinkel ben je met zowel een WLZ- of WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk vinden we erg belangrijk. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Gravinneweg 3
8604 CA Sneek
088 - 037 92 85

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op