Adres en contact
Geelgors 100
7827 EK Emmen
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum De Zeierhuuf Emmen
Geelgors 100

Werk of dagbesteding

In Talentencentrum De Zeierhuuf in Emmen komen zo'n 35 cliënten voor leuke en zinvolle dagbesteding. Samen met je vaste contactpersoon maak je een weekrooster en stel je een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen. Je kunt hier meedoen met zowel ochtend- als middagactiviteiten. Ook kun je tussen de middag gezamenlijk lunchen.

In het kort

Bij Talentencentrum De Zeierhuuf kun je terecht voor ondersteuning rond arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal. De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan je persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Omgeving

Talentencentrum De Zeierhuuf ligt in een woonwijk ten zuiden van het centrum van Emmen. Op 6 minuten loopafstand vind je onder andere een supermarkt, boekwinkel, drogisterij en bloemist.

Bereikbaarheid

Talentencentrum De Zeierhuuf is goed bereikbaar met de auto. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Op 2 minuten loopafstand vind je de dichtstbijzijnde bushalte, gelegen aan de Veldstukken. Het treinstation Emmen Zuid is ongeveer 7 minuten fietsen vanaf het talentencentrum.

Voor wie

In Talentencentrum De Zeierhuuf ben je welkom met zowel een WLZ- als WMO-indicatie. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk hebben we hoog in het vaandel. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Geelgors 100
7827 EK Emmen
088 - 037 92 15

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op