Adres en contact
Draakstraat 6
9742 TE Groningen
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum Drakennest in Groningen
Draakstraat 6

Werk of dagbesteding

Bij Talentencentrum Drakennest voor doven en slechthorenden in Groningen kun je terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding. Samen met je vaste contactpersoon maak je een weekrooster en stel je een SamenWerkplan op met jouw persoonlijke doelen. In Talentencentrum Drakennest kun je deelnemen aan zowel ochtend- als middagactiviteiten. Ook is het mogelijk om tussen de middag gezellig samen te lunchen.

In het kort

Bij Talentencentrum Drakennest kun je terecht voor ondersteuning op het gebied van arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal. De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Omgeving

Talentencentrum Drakennest ligt in de levendige wijk Paddepoel, in het noorden van de stad Groningen. Winkelcentrum Paddepoel is maar vijf minuutjes lopen. Hier kun je onder andere terecht voor je dagelijkse boodschappen. Op 10 minuten loopafstand vind je het mooie Noorderplantsoen, waar je lekker kunt wandelen en sporten voor wat ontspanning. Ook zijn er diverse horecagelegenheden in de buurt.

Bereikbaarheid 

De Draakstraat is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte vind je aan de Zonnelaan. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Voor wie

In Talentencentrum Drakennest ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk hebben we hoog in het vaandel. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Draakstraat 6
9742 TE Groningen
088 - 037 92 80

Klantadvies.dnb@sheerenloo.nl

088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op