Adres en contact
Het Waal 66
7823 NP Emmen
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum Emmerhout Emmen
Het Waal 66

Werk of dagbesteding

Bij Talentencentrum Emmerhout in Emmen kunnen zo'n 15 cliënten leuke en zinvolle dagbesteding volgen. Samen met je vaste contactpersoon maak je een weekrooster en stel je een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen. In Talentencentrum Emmerhout kun je meedoen met zowel ochtend- als middagactiviteiten. Ook kun je er tussen de middag gezamenlijk lunchen.

In het kort

Bij Talentencentrum Emmerhout kun je terecht voor ondersteuning rond arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal.

De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan je persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Omgeving

Het talentencentrum ligt op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Zo wandel je gemakkelijk even naar de bakker om lekker vers brood te halen. Ook het postkantoor en winkels  zijn dichtbij, net als een fysiotherapiepraktijk, huisartsenpraktijk en apotheek.

Bereikbaarheid

Talentencentrum Emmerhout ligt aan de oostkant van Emmen. De locatie is goed bereikbaar met de auto via de rondweg, de N391. Er is voldoende parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde bushalte vind je op 3 minuten loopafstand, aan de Schans.

Voor wie

In Talentencentrum Emmerhout ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk hebben we hoog in het vaandel. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Het Waal 66
7823 NP Emmen
088 - 037 92 20

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 92 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op