Adres en contact
Laan Corpus den Hoorn 110
9728 JR Groningen
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum Groningen
Laan Corpus den Hoorn 110

Werk of dagbesteding

In Talentencentrum Groningen kun je terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding. We maken samen met jou een weekrooster en stellen een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen. In het Talentencentrum kun je deelnemen aan zowel ochtend- als middagactiviteiten. Ook in de avond en in het weekend kun je hier terecht voor activiteiten. We werken met drie thema's: educatief, creatief en culinair.

In het kort

Bij Talentencentrum Groningen kun je terecht voor ondersteuning op het gebied van arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw vragen, wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal.

De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Omgeving

Talentencentrum Groningen ligt in een levendige omgeving. Laan Corpus den Hoorn is een drukke weg. Het Martini Ziekenhuis ligt om de hoek. Winkelcentrum Overwinningsplein is op 10 minuten loopafstand. Hier vind je bijvoorbeeld een supermarkt, bakker, drogisterij en een boekhandel. Het Stadspark is 7 minuten fietsen. Hier kun je lekker wandelen, sporten of een bezoek brengen aan de kinderboerderij.

Bereikbaarheid

Het Talentencentrum ligt aan de zuidkant van de stad Groningen en is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid, ook voor scootmobielen en fietsen.

Voor wie

In Talentencentrum Groningen ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk hebben we hoog in het vaandel. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Laan Corpus den Hoorn 110
9728 JR Groningen
088 - 037 92 58

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op