Adres en contact
Navolaan 30
9501 VJ Stadskanaal
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum Stadskanaal
Navolaan 30

Werk of dagbesteding

Talentencentrum Stadskanaal heeft binnen het pand van Cosis ruimte voor ongeveer 7 cliënten. Wij bieden hier op dinsdag, woensdag en vrijdag een leuke en zinvolle dagbesteding voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. We maken samen met jou een weekrooster en stellen een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen.

In het kort

Bij het Talentencentrum krijg je ondersteuning op het gebied van participatie en vrije tijd. Je kunt hierbij denken aan werken met hout, muziek maken, meehelpen in de keuken of deelnemen aan sportactiviteiten. Professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw wensen en mogelijkheden staan hierbij centraal.

De volgende vragen zijn voor ons belangrijk:

  • Wat wil je leren?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen.

Omgeving

Naast het Talentencentrum bevinden zich tal van winkels, waaronder een supermarkt en een apotheek. Het Julianapark ligt op 10 minuten loopafstand.

Bereikbaarheid

Talentencentrum Stadskanaal is goed te bereiken met de fiets of bus. Op de hoek van de straat vind je de dichtstbijzijnde bushalte. Je kunt zelfstandig naar de locatie komen of gebruikmaken van een taxi als je daarvoor in aanmerking komt.

Voor wie

In Talentencentrum Stadskanaal ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk hebben we hoog in het vaandel. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Navolaan 30
9501 VJ Stadskanaal
06 - 53 94 59 42

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op