Adres en contact
Oostriksdwarsweg 1
7429 AZ Deventer
Contact opnemen Direct aanmelden

Talentencentrum voor Doven Deventer
Oostriksdwarsweg 1

Werk of dagbesteding

Het Talentencentrum voor Doven in Deventer organiseert werk en dagbesteding voor doven. Veel bewoners van het wooncentrum komen hier voor hun dagbesteding. Ben je doof en woon je niet bij ons, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Je kunt hier terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding. Samen met jou kijken we waar je interesses liggen. We stellen dan een weekprogramma op met activiteiten die passen bij jouw wensen en mogelijkheden. In het Talentencentrum kun je deelnemen aan zowel ochtend- als middagactiviteiten. Ook kun je er gezellig samen met anderen lunchen.

Op dezelfde locatie bevindt zich ook het Wooncentrum voor Doven Deventer.

In het kort

Bij het Talentencentrum voor Doven kun je terecht voor ondersteuning op het gebied van werken, training/vorming en vrije tijd. Professionele en gebarentaalvaardige begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken. Jouw vragen, wensen en mogelijkheden vinden wij belangrijk. 

De volgende vragen staan centraal:

  • Wat wil je leren? Wat vind je leuk om te doen?
  • Waarbij kun je ondersteuning gebruiken?
  • Waar liggen jouw kwaliteiten?
  • Welke, misschien nog onbekende, mogelijkheden heb je?

Door mee te doen aan activiteiten train je je vaardigheden, werk je aan persoonlijke doelen en ontmoet je andere mensen. Doelen leggen we vast in het Samenwerkplan.

Activiteit

We bieden diverse activiteiten aan. Houd je van werken met hout, dieren verzorgen, sporten, creatief bezig zijn, koken of werken in de tuin? De medewerkers van het Talentencentrum kijken graag samen met jou wat bij je past. Dagbesteding vindt plaats in de algemene ruimte op de begane grond of extern, op verschillende plekken in de wijk. Je kunt bijvoorbeeld meewerken bij milieucentrum/kinderboerderij De Ulebelt of samen sporten in de nabijgelegen sporthal De Scheg.

Omgeving

Het Talentencentrum voor Doven ligt ten oosten van de gezellige binnenstad van Deventer. Lopend ben je binnen een paar minuten bij winkelcentrum Colmschate.

Bereikbaarheid

Het Talentencentrum is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Station Deventer Colmschate ligt op enkele minuten afstand. Je kunt bij ons op het terrein parkeren. De N344 en de A1 verbinden je met diverse uitvalswegen.

Voor wie

In het Talentencentrum voor Doven in Deventer ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk vinden we erg belangrijk. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Oostriksdwarsweg 1
7429 AZ Deventer
088 - 037 92 74

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op