Dagbesteding Tamarinde in Deventer
Hercules Seghersstraat 1

Werk of dagbesteding

Jullie lopen met zijn allen langs de IJssel. Even pauze, na al dat knutselen. Terwijl jullie het pad aflopen zie je een heleboel vogels. De lucht is blauw, en de zon schijnt fel vandaag. Je hebt een nieuwe zonnebril en die kun je mooi vandaag showen, de anderen vinden hem ook heel hip! Wat kun je hier ver kijken. De wind blaast langs je wangen, lekker fris. Wat een mooie dag. Na een uurtje wandelen gaan jullie weer terug, nog even op de schommel samen met iemand anders. Heerlijk, en wat een weer. Je krijgt een glimlach op je gezicht.

In het kort

Wij zijn een dagbesteding voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Heerlijk, knutselen, koken en bakken, snoezelen, muziek maken. Of ga lekker spelen in de tuin op de nestschommel of bij de water- en zandtafel. Ook wandelen langs de IJssel en het nieuwe plantsoen, boodschappen doen of een ijsje halen zijn favoriete bezigheden! Kortom, we maken van iedere dag een feestje. Naast onze eigen activiteiten, hebben we een fijne samenwerking met de andere organisaties in het gebouw.

Adres en contact
Hercules Seghersstraat 1
7412 GT Deventer
Contact opnemen Direct aanmelden

Sfeervolle ruimtes

Tamarinde maakt gebruikt van ruimtes in het gebouw van InteraktContour. Er is een sfeervolle ruimte voor de dagactiviteiten, hierbij horen een tuin en een rustruimte. Verder gebruiken we de keuken van InteraktContour.

De omgeving

Het gebouw staat midden in een woonwijk en is op loopafstand van de IJssel. Ook een winkelcentrum zit dichtbij, dus die boodschappen zijn zo gedaan. En met de bus ben je in tien minuten al bij het treinstation!

Voor wie

Dagbesteding Tamarinde is bedoeld voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Daarnaast komen er mensen die dagbesteding op een rustige plek nodig hebben of licht beperkte mensen die graag een handje helpen bij de dagbesteding.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact
met ons op. 

Adres

Hercules Seghersstraat 1
7412 GT
Deventer

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op